Κυριακή 30 Απριλίου 2006

Σάββατο 29 Απριλίου 2006

Πριν την πρωτομαγιά

Σάββατο μεσημέρι και η συννεφιά των τελευταίων ημερών επιτέλους μετουσιώθηκε σε βροχή ,έτσι λοιπόν από το πρωί σήμερα έχουμε κανονική βροχή και αρκετή ομίχλη .Από ότι άκουσα έτσι θα είναι ο καιρός και τις επόμενες 2 μέρες αυτό σημαίνει ότι δεν θα ευχαριστηθούν την πρωτομαγιά όσοι έχουν αποφασίσει να βγουν στην εξοχή .
Αν και έχω αρκετό καιρό να γράψω κάτι παραπάνω πέρα από κάποια νέα μάλλον δεν θα το κάνω και σήμερα δεν υπάρχει διάθεση !!!
Έχω όμως μια φωτογραφία
που ταιριάζειImage Hosted by ImageShack.us
στην σημερινή μέρα


Αυτά τα λίγα και σήμερα ………..

Ζίτσα 29 Απριλίου 2006

Πέμπτη 27 Απριλίου 2006

Μια φωτογραφία λίγα νέα

Ένας φίλος και συγχωριανός που μένει αυτό
το διάστημα σε ένα νησί του
αιγαίου μας έστειλε
την ποιο κάτω
φωτογραφία ,
τον ευχαριστώ και Image Hosted by ImageShack.us
την δημοσιεύω γιατί είναι αρκετά όμορφη .

Από το χωριό δεν έχω να αναφέρω και κάτι ιδιαίτερο , είναι ακόμη κάποιοι από τους επισκέπτες του Πάσχα , υπάρχει και το τριήμερο της πρωτομαγιάς και μέχρι τότε πιστεύω όλο και κάποιος ξένος θα κυκλοφορεί στα μέρη μας.
Ποιο κάτω διαβάστε ένα άρθρο που βρήκα σε τοπική εφημερίδα χτες

Στο Δήμο Ζίτσας
Ως ανεξάρτητος υποψήφιος κατέρχεται ο Γιάννης Πρωτόπαπας

Κάλεσμα συμπόρευσης και συνεργασίας σε ένα ανεξάρτητο, δημοκρατικό, προοδευτικό και πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο απευθύνει προς όλους τους πολίτες του Δήμου Ζίτσας με χθεσινή του ανακοίνωση ο νυν δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης του Δήμου, κ. Γιάννης Πρωτόπαπας.
Στην ανακοίνωσή του, ο κ Πρωτόπαπας, εφοριακός στο επάγγελμα, τονίζει μεταξύ άλλων ότι στόχος της υποψηφιότητάς του είναι η οικονομική και πολιτισμική ανάπτυξη του Δήμου και κάνει λόγο για αλλαγή σελίδας και για όραμα που αφορά στην τοπική αυτοδιοίκηση και το οποίο εστιάζεται σε μια συστράτευση, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, όλων των πολιτικών, πολιτιστικών και κοινωνικών δυνάμεων του Δήμου.


Ζίτσα 27 Απριλίου 2006

Τετάρτη 26 Απριλίου 2006

Μονή Πατέρων

Φωτογραφικό αφιέρωμα στη Μονή Πατέρων

Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us

Δευτέρα 24 Απριλίου 2006

Άγιος Γεώργιος

Χρόνια πολλά σήμερα σε όσους γιορτάζουν !!!

Κυριακή 23 Απριλίου 2006

Επιτάφιος και Ανάσταση

Φωτογραφικό ρεπορτάζ από τον επιτάφιο και την ανάσταση .
Έχουμε συνεργασία με ένα νέο ρεπόρτερ –οι ποιο κάτω φωτογραφίες είναι δικές του .

Eπιτάφιο
Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us
Aνάσταση
Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us





Ζίτσα 23 Απριλίου 2006

Σάββατο 22 Απριλίου 2006

Μεγάλο Σάββατο

Μεγάλο Σάββατο απογευματάκι και πριν λίγο σταμάτησε η απογευματινή βροχή στο χωριό. Για να μην μακρηγορώ θέλω να σας ευχηθώ καλή ανάσταση όπου και να είστε και να περάσετε καλά αύριο ότι και να κάνετε.

Ποιο κάτω έχω μια φωτογραφία από την κεντρικό δρόμο του χωριού πριν λίγο

Image Hosted by ImageShack.us

Ζίτσα 22 Απριλίου 2006

Πέμπτη 20 Απριλίου 2006

Καλό ταξίδι

Καλό ταξίδι θέλω να πω σε αυτούς που θα ξεκινήσουν την Μεγάλη Πέμπτη με προορισμό το χωριό ,συνήθως αυτή τη μέρα ξεκινούν οι περισσότεροι που έχουν σκοπό να περάσουν το Πάσχα στο χωριό .

- Έβρεχε όλη μέρα σχεδόν


Αυτά τα λίγα σήμερα …


Ζίτσα 19 Απριλίου 2006

Δευτέρα 17 Απριλίου 2006

Μεγάλη Δευτέρα

Μεγάλη Δευτέρα αργά το βράδυ και τώρα βρήκα λίγο χρόνο για να κάνω ανανέωση στο blog βλέπετε αυτές τις μέρες η δουλεία είναι αρκετή και έτσι δεν υπάρχει και πολύ ελεύθερος χρόνος .Πρέπει να είναι όλα έτοιμα για τους συγχωριανούς μας που ήρθαν και θα έρθουν αυτές τις μέρες .Πιστεύω φέτος θα έρθει αρκετός κόσμος αυτές τις μέρες σε σχέση με άλλες χρονιές.
Θα πω τα σημαντικότερα γεγονότα του σαββατοκύριακου γρήγορα .
Έχουμε και λέμε λοιπόν χτες έγιναν οι εκλογές και νικητής ήταν ο υποψήφιος από την Καρίτσα που πήρε περίπου 130 ψήφους ενώ ο υποψήφιος από την Πρωτοπαππα πήρε περίπου 60 ενώ υπήρχαν και 65 λευκά οι αριθμοί δεν είναι ακριβώς αλλά πάνω κάτω .Γενικά υπήρχε μια αδιαφορία από των κόσμο του χωριού για τη συγκεκριμένη ψηφοφορία .το μέλλον θα δείξει για το τι θα γίνει ακριβός με αυτό το θέμα .
Το Σάββατο έγινε και η τελευταία αγωνιστική για το πρωτάθλημα στο οποίο συμμετέχει και η ομάδα του χωριού .Η ομάδα νίκησε 2-1 την ομάδα της Ελεούσας αλλά δεν κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία έτσι από την νέα χρονιά θα αγωνίζεται στη Β κατηγόρια και θα έχει αντίπαλο την ομάδα της Καρίτσας η οποία ανέβηκε φέτος σε αυτή την κατηγορία , θα έχουμε τοπικά ντέρμπι !!!Έχουν αρχίσει από τώρα η κόντρες για τους αγώνες που θα γίνουν του χρόνου
Πάντως προσωπική μου άποψη η φετινή χρονιά για την ομάδα δεν είναι τόσο άσχημη όσο δείχνουν τα αποτελέσματα και η βαθμολογία γιατί έγινε αρκετή δουλεία με τα νέα παιδιά του χωριού που παίξανε σε αρκετούς αγώνες που άλλες χρονιές δεν είχαν αυτή τη δυνατότητα και πιστεύω θα φανεί αυτή η δουλεία .
Αυτά θυμάμαι σε γενικές γραμμές για το τι έγινε το σαββατοκύριακο .
Πριν λίγο άρχισε να ψιχαλίζει έξω , δεν ξέρω πως θα είναι ο καιρός τις επόμενες μέρες .
Ποιο κάτω έχω φωτογραφίες από των τελευταίο αγώνα της ομάδας για φέτος.

Ζίτσα 17 Απριλίου 2006



Image Hosted by ImageShack.usΤο πέναλτι με το οποίο ισοφαρίσαμε το παιχνίδι

Image Hosted by ImageShack.usΓυρίσανε όλοι για μια αναμνηστική φωτογραφία

Image Hosted by ImageShack.usΟι φίλαθλοι της ομάδας

Image Hosted by ImageShack.usΟ Eddy είναι ο ξένος παίχτης της ομάδας

Image Hosted by ImageShack.usΟ τερματοφύλακας μας

Σάββατο 15 Απριλίου 2006

Σάββατο του Λαζάρου

Image Hosted by ImageShack.us
Σάββατο του Λαζάρου σήμερα και οι μικρότεροι πάνε ακόμη για τα κάλαντα στο χωριό. Με σκοπό να μαζέψουν χρήματα για ένα καλύτερο μέλλον για αυτούς!!!
Αυτά προς το παρών

Ζίτσα 15 Απριλίου 2006

Παρασκευή 14 Απριλίου 2006

Έχεις το λόγο !!!!!

Image Hosted by ImageShack.us

Χωρίς περαιτέρω σχόλια είναι η αφίσα που καλεί τον κόσμο για την ψηφοφορία της Κυριακής .


Ζίτσα 14 Απριλίου 2006

Πέμπτη 13 Απριλίου 2006

Ζητάω συγνώμη

Κλειστό παρέμεινε το site για 24 ώρες περίπου ως συμπαράσταση στους συμπολίτες μας που κάνουν απεργία αυτές τις μέρες !!!!
Ζητάω συγνώμη για την μη έγκαιρη ειδοποίηση σας .

Ζίτσα 13 Απριλίου 2006

Τετάρτη 12 Απριλίου 2006

Νέα έργα και ειδήσεις που δημιουργούν νέες σκέψεις

Τετάρτη σήμερα, η μέρα από το πρωί είναι διαφορετική από τις τελευταίες μέρες
και αυτό οφείλεται στη βροχή που ξεκίνησε από χτες το βράδυ και γενικά όλη την μέρα σήμερα ήταν πότε βροχή πότε λίγο ήλιο. Γενικά και ο καιρός είναι ακόμη αρκετά κρύος .
Δεν ήρθε η άνοιξη μάλλον ακόμη για τα καλά; (απορία!)
Έφτασε και το Πάσχα δεν ξέρω αν το καταλάβατε, αλλά δεν μένουν πολλές μέρες ακόμη. Από σαββατοκύριακο θα αρχίσουν να έρχονται και οι πρώτοι συγχωριανοί που λείπουν μακριά ο καθένας για διάφορους λόγους.
Θα αλλάξει λίγο η καθημερινότητα όλων με την παρουσία στο χωριό και η δικιά μας που μένουμε εδώ και η δικιά τους που θα έρθουν στο χωριό. Δεν ξέρω πως να συνεχίσω το γράψιμο. Έχω αρκετές μέρες να γράψω και νιώθω την ανάγκη να το κάνω αλλά δεν έχω και πολύ έμπνευση μάλλον, σήμερα.
Θα γράφω σκέψεις όπως μου έρχονται .
Θέλω μια νέα σύνδεση ADSL που θα είναι αρκετά γρηγορότερη από αυτή που έχω τώρα και με την οποία (τη τωρινή) θέλω αρκετή ώρα για να κάνω κάτι στο site και γενικά στο internet. Πήγα πριν μερικές μέρες στον Ο.Τ.Ε. στα κεντρικά γραφεία στα Γιάννενα να ρωτήσω τις προϋποθέσεις που χρειάζεται για να κάνω τέτοια σύνδεση.
Ο υπάλληλος πολύ ευγενικός με ρώτησε σε ποια περιοχή μένω για να δούμε με τον υπολογιστή αν υπάρχει η δυνατότητα να γίνει η σύνδεση.
Πατήσαμε στη μηχανή αναζήτησης τη λέξη Ζίτσα και το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό δηλαδή ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα να γίνει σύνδεση ADSL στη Ζίτσα. Στην επόμενη ερώτηση για το πότε θα μπορούμε εμείς από τη Ζίτσα να έχουμε αυτή τη δυνατότητα η απάντηση δεν ήρθε από το στόμα του υπαλλήλου, αλλά από τους ώμους του και τι εννοώ με αυτό; Απλώς ανασήκωσε τους ώμους του σε αυτή την ερώτηση, δηλαδή πλήρης άγνοια για το πότε θα γίνει κάτι με αυτό το θέμα. Απογοητευμένος έφυγα και σκέφτηκα πόσο πίσω είμαστε σε κάποια θέματα επικοινωνίας. Θα ελπίζουμε πάντως ότι κάποια στιγμή κάτι θα γίνει ,το μέλλον θα δείξει.
Μπορεί από το internet να είμαστε ακόμη απομονωμένοι, αλλά σιγά σιγά οι νέοι δρόμοι που μας ενώνουν με τα γειτονικά χωριά και ήταν ακόμη χωμάτινοι και ετοιμαζόταν τον τελευταίο καιρό θα είναι παραδοθούν σε μικρό χρονικό διάστημα και αυτό θα βοηθήσει αρκετά πιστεύω σε πολλά πράγματα. Πιο συγκεκριμένα μιλάω για τους δρόμους από τη Ζίτσα προς Μαζαράκι και προς Λιγοψά. (βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο πριν την ασφαλτόστρωση) Εκτός από αυτό χτες διάβασα σε τοπικά μέσα ενημέρωσης την πιο κάτω είδηση ( Από το Νομάρχη κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη υπογράφτηκε η σύμβαση για την κατασκευή του έργου:
«Βελτίωση - ανακατασκευή της Ε.Ο. από Ζίτσα μέχρι και την Ε.Ο. Ιωαννίνων - Ηγουμενίτσας», προϋπολογισμού 800.000 ευρώ.
Το έργο είναι ενταγμένο στο ΠΕΠ Ηπείρου και οι εργασίες του πρόκειται να αρχίσουν τις αμέσως επόμενες ημέρες.
) Καλό και αυτό μας ήρθαν όλα τα καλά μαζί μάλλον !!!
Ελπίζω οι νέοι δρόμοι να βοηθήσουν ώστε να έρθει κόσμος και να μείνει στο χωριό και να μη κάνει αυτούς που μένουν να φύγουν πιο εύκολα. Είναι δίκοπο μαχαίρι τελικά οι δρόμοι , πάντως η αλήθεια είναι ότι για να μείνεις στο χωριό χρειάζονται και αλλά πράγματα εκτός από δρόμους. Το πρώτο που μου έρχεται στο νου είναι μια γρήγορη σύνδεση στο internet.!Περιμένω τα σχόλια σας πάνω στα προηγούμενα και σίγουρα στα επόμενα που θα γράψω τώρα.
Άλλη μια είδηση που διάβασα πιο κάτω και αφορά τη Ζίτσα ,την παρουσιάζω όπως τη βρήκα: ( Προκριματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Ζίτσας Ιωαννίνων. Με προκριματικές εκλογές θα αναδειχθεί ο υποψήφιος Δήμαρχος του ΠΑΣΟΚ για τον Δήμο Ζίτσας Ιωαννίνων. Οι διεκδικητές του χρίσματος είναι δύο και παρουσιάσθηκαν χθες, από τον συντονιστή της Ν.Ε. Ιωαννίνων του κόμματος. )
Για να είμαι ειλικρινής δεν μου αρέσει ο τρόπος που θα διαλεχτεί ο υποψήφιος, αν και είναι ο πιος δημοκρατικός τρόπος, δηλαδή οι εκλογές, αλλά ποια είναι τα κριτήρια που θα χαρακτηρίζουν το νέο υποψήφιο δήμαρχο. Το ότι είναι πολύ καλός στις κομματικές του υποχρεώσεις και μόνο αυτό . Γενικά όταν ανακατεύονται κόμματα σε δημοτικές εκλογές είναι ότι χειρότερο για το τόπο, πότε θα το καταλάβουμε αυτό, δεν ξέρω ακόμη. Και είμαι σίγουρος ότι μια μεγάλη πλειοψηφία του πληθυσμού δεν θα το καταλάβει ποτέ αυτό το πράγμα, ούτε και το πόσο κακό κάνει.
Αυτά και με τις εκλογές ,πάντως έχουμε καιρό ακόμη για να ασχοληθούμε με το συγκεκριμένο θέμα .
Τελικά έγραψα αρκετά σήμερα. Γράφοντας μου ήρθε η έμπνευση που μου έλειπε στην αρχή όταν ξεκινούσα το σημερινό κείμενο. Να είστε όλοι καλά, είτε είστε κοντά, είτε πιο μακριά.

Ζίτσα 12 Απριλίου 2006

Κυριακή 9 Απριλίου 2006

Ti είναι "ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΖΙΤΣΑΣ"

"ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΖΙΤΣΑΣ" είναι ένα προσωπικό blog,
ημερολόγιο δηλαδή που αποφάσισα να φτιάξω με αρχικό σκοπό να μεταφέρω τα νέα του
χωριού και γενικότερα της περιοχής μας στους απανταχού Ζιτσιώτες,
αλλά και σε όσους απλώς ενδιαφέρονται να μαθαίνουν οτιδήποτε για τη
Ζίτσα. Στην πορεία, όμως έγινε μια ιστοσελίδα, όπου καταγράφω
προσωπικές απόψεις και σκέψεις που με απασχολούν. Καταθέτω, λοιπόν,
τα παράδοξα, περιέργα, αστεία αλλά και σοβαρά γεγονότα και ζητήματα
που απασχολούν την τοπική κοινωνία ή μόνο εμένα μέσα από ένα
ιδιαίτερο και εντελώς υποκειμενικό πρίσμα, το δικό μου. Ενίοτε,
εκθέτω και φωτογραφίες μου, σχετικές ή άσχετες, επειδή απλά με
εκφράζουν ή μου αρέσουν.....
Image Hosted by ImageShack.us

Ζίτσα 9 Απριλίου 2006

Παρασκευή 7 Απριλίου 2006

Φωτογραφίες από τον Αι’λια

Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Μόνο αυτά ………..

Ζίτσα 7 Απριλίου 2006

Πέμπτη 6 Απριλίου 2006

Ας σκεφτούμε ………

Πέμπτη μεσημέρι ο καιρός είναι από το πρωί συννεφιασμένος αλλά δεν έχει βροχή.
Χτες διάβασα το περιοδικό Ελληνικό πανόραμα με το αφιέρωμα στη Ζίτσα , το βρίσκω αρκετά ενδιαφέρον χωρίς να έχει ανακρίβειες , χρησιμοποιεί στο κείμενο αρκετά κομμάτια από το βιβλίου του Θεόδωρου Κοσμά .( Πως είδαν τη Ζίτσα η ξένοι περιηγητές ) και έχει μέσα αρκετές αναφορές στο τι είπαν η περιηγητές αντικρίζοντας την περιοχή. Εκτός από τη Ζίτσα έχει και αρκετά στοιχεία για το θεογέφυρο και το νερόμυλο , Επίσης έχει πολύ καλές φωτογραφίες που όταν τις βλέπεις στην αρχή αναρωτιέσαι που είναι .Νομίζω είναι πολύ καλό για το χωριό ένα τέτοιο αφιέρωμα και θα βοηθήσει στο μέλλον να επισκεφτεί την περιοχή αρκετός ξένος κόσμος .
Ελπίζω να γίνουν και αλλά τέτοια αφιερώματα .
Πέρα όμως από το να έρθει κόσμος πρέπει και κάτι να βρει στην περιοχή και εμείς πρέπει να προνοήσουμε για το τι πρέπει να βρει .
Ας σκεφτούμε ………

Της τελευταίες μέρες το πνευματικό κέντρο του χωριού αλλάζει στέγη όχι μεταφορικά αλλά κυριολεκτικά και αυτό γιατί έμπαινε υγρασία από το παλιό και αυτό δημιουργούσε προβλήματα έτσι τώρα φτιάχτηκε νέα στέγη , τώρα είναι στο στάδιο που βάζουν τα κεραμιδιά που θα είναι μαύρα αυτή τη φορά και έτσι θα αλλάξει η γενική εικόνα του κτιρίου .Νομίζω προς το καλύτερο .


Αυτά σε γενικές γραμμές από το χωριό , για ότι νεότερο θα διακόψουμε το πρόγραμμα μας και θα ενημερωθείτε !!!!


Ζίτσα 6 Απριλίου 2006

Τρίτη 4 Απριλίου 2006

Λίγα σήμερα …….

Μετά από μέρες αναμονής πήρα σήμερα στα χέρια μου το περιοδικό ελληνικό πανόραμα . τώρα είμαι στο διάβασμα του και θα σας πω τα σχόλια μου για το άρθρο μόλις το διαβάσω ολοκληρωμένα.



Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Ζίτσα 04 Απριλίου 2006

Δευτέρα 3 Απριλίου 2006

Μια φωτογραφία και κάποιες σκέψεις

Δευτέρα βράδυ και μια νέα εβδομάδα έχει αρχίσει ,η μέρα έχει μεγαλώσει αρκετά και αυτό είναι εμφανές πια. Πριν λίγη ώρα έχει δύσει ο ήλιος, έχω και μια φωτογραφία μετά το ηλιοβασίλεμα.
Μου αρέσουν τα σύννεφα στη φωτογράφηση και συνέχεια βγάζω φωτογραφίες με σύννεφα, πιστεύω ότι αυτό γίνεται γιατί ποτέ δεν είναι τα ίδια και αυτό μου τραβάει το ενδιαφέρον.
Φανταστείτε να ζούσαμε σε ένα μέρος χωρίς σύννεφα!!!! Δεν νομίζω να ήταν ωραίο. Σήμερα στο χωριό οι αραιές νεφώσεις το πρωί πυκνώσανε το μεσημέρι και έδωσε κάποιες τοπικές μπόρες , αλλά μέχρι εκεί. Το απόγευμα σταμάτησε και στη φωτογραφία βλέπετε τον ουρανό πως ήταν πριν λίγο .
Έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που άρχισα το blog, ήταν πέρυσι τέτοιες μέρες και σε κάποια κουβέντα με κάποιον συγγενή διαπιστώσαμε την ανάγκη ή την έλλειψη μπορείς να πεις ενός site για τη Ζίτσα. Έτσι μετά από κάποιες μέρες σκέψεις για τη μορφή του κατέληξα σε αυτό εδώ. Νομίζω ότι κάτι έχουμε κάνει και σε αυτό είστε και εσείς όλοι υπεύθυνοι με τη καθημερινή ανάγνωση του .
Αυτό μου δίνει δύναμη να συνεχίσω .
Οι σημερινοί αναγνώστες του blog έφτασαν τους 22 μέχρι την ώρα που μιλάμε .
Αρκετά μεγάλος αριθμός, έχω τη δυνατότητα να βλέπω και την ακριβή ώρα την οποία μπαίνει ο καθένας και έχω διαπιστώσει ότι την ίδια στιγμή το διαβάζουν 2 ή και κάποιες φορές 3 άτομα ταυτόχρονα. Αν είχαν τη δυνατότητα να μιλούν και μεταξύ τους ώστε να γίνεται διάλογος θα ήταν ακόμη καλύτερο, για αυτό όσοι το διαβάζετε αφήστε κάποιο μήνυμα ή ένα σχόλιο που ξέρεις μπορεί κάποιος συγχωριανός εκείνη τη στιγμή να το διαβάσει και η χαρά θα είναι μεγαλύτερη και για τους 2.
Μέχρι εδώ η ανάλυση σήμερα και η κατάθεση απόψεων ( άρχισε και ο Ολυμπιακός στην τηλεόραση !!)
Να δώσω χαιρετίσματα στο φίλο από την Αμερική που βλέπω ότι παρακολουθεί συχνά το blog , στην Κοζάνη ,στην Κρήτη, στην Αθήνα και σε κάποιον από την Βαρκελώνη που είδε το blog σήμερα .
Τα λέμε ...

Image Hosted by ImageShack.us

Ζίτσα 03 Απριλίου 2006

Κυριακή 2 Απριλίου 2006

Έργο της φύσης

Επιτέλους ήρθε για τα καλά η άνοιξη στο χωριό και η φύση έχει αρχίσει να δημιουργεί ότι μπορεί καλύτερο .Κυριακή σήμερα και η μέρα ήταν αρκετά καλή με ηλιοφάνεια και ζέστη ,ευκαιρία για βόλτες .
Σε γενικές γραμμές στο χωριό είναι όλα καλά –δεν έχω να αναφέρω κάτι σημαντικό.
Η ομάδα νίκησε εκτός έδρας 4-3 και ελπίζει ακόμη στην παραμονή της στην κατηγόρια , έχουν μείνει 2 αγώνες ακόμη και με ένα συνδυασμό αποτελεσμάτων μπορεί να σωθεί .Περιμένουμε με πολύ αγωνία τη συνεχεία .
Βασικά η σημερινή ζέστη με έχει επηρεάσει και έτσι δεν υπάρχει πολύ όρεξη για ανάλυση κανενός θέματος .
Ποιο κάτω έχω μια φωτογραφία με τη φύση να έχει δημιουργήσει κάτι υπέροχο , ο σχηματισμός των σύννεφων είναι απίστευτος .Η φωτογραφία τραβήχτηκε σήμερα από τον κάμπο του χωριού !!!!! τα περισσότερα σχόλια είναι περιττά ( έχει κάποια μικρά λάθη σε κάποια σημεία αλλά λόγο του ότι έπρεπε να καλύψω ένα μεγάλο μέρος το ορίζοντα έγινε αυτό )



Image Hosted by ImageShack.us

Ζίτσα 02 Απριλίου 2006