Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2007

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2007

Μετά από κάποιες μέρες

ξαναγράφω στο blog .
Μεσολάβησε ενδιάμεσα μια δυνατή καταιγίδα με πολύ καλούς κεραυνούς που έκανε αρκετές ζημίες σε πολλά σπίτια στο κέντρο του χωριού .Από τηλεοράσεις ,υπολογιστές ,modem ,τηλέφωνα κάποια πράγματα χρειαζόταν αλλαγή και εμείς δεν γλιτώσαμε από αυτή την αλλαγή .
Στο χωριό είχαμε αρκετή βροχή τις τελευταίες μέρες. σήμερα από το μεσημέρι και μετά σταμάτησε λίγο.
Τσιπούρα βγάζουν οι συγχωριανοί μας εδώ και μερικές μέρες αν και νομίζω ότι οι περισσότεροι τα έχουν τελειώσει και είναι αρκετά ευχαριστημένοι από την ποιότητα της παραγωγής τους..
Την εκπομπή για την Ζίτσα δεν την είδα ούτε την Κυριακή που την ξαναέδειξε βασικά δεν την είχα δει ούτε την προηγούμενη φορά το καλοκαίρι .
Γενικά πιστεύω ότι η τηλεόραση δεν παρουσιάζει τα πράγματα ακριβώς όπως είναι ,μπορεί και να μην μπορεί να το κάνει και θέλοντας μάλλον να μην επιβεβαιωθώ για αυτό δεν επιδίωξα να δω την εκπομπή.
Ξέχασα να σας πω ότι τέλος αυτού του μήνα ο πολιτιστικός σύλλογος διοργανώνει για ένα τριήμερο εκδρομή στη Βουλγαρία με συνολικό κόστος 140 Ευρώ, και πρέπει να έχει αρκετή ανταπόκριση .
Ποιο κάτω έχω μια παλιότερη φωτογραφία τέτοια εποχή από ένα σημείο όχι πολύ μακριά από το χωριό μας .Αυτά είναι σε γενικές γραμμές τα χρώματα που υπάρχουν στη φύση της περιοχή μας.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Ζιτσα 15 Νοεμβρίου 2007

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2007

Την Κυριακή στις 3

θα μεταδοθεί σε επανάληψη η εκπομπή της ΕΤ3 ‘Κυριακή στο χωριό’ με θέμα τη Ζίτσα με διαφορετικά πλάνα από αυτά που είχαν προβληθεί στην πρώτη εκπομπή .Αυτά λέει η ανακοίνωση που έχει αναρτηθεί σε διάφορα σημεία του χωριού μας .
Νομίζω αυτή η εκπομπή θα έχει περισσότερο θεαματικότητα από την εκπομπή που παρουσιάσθηκε στα μέσα του καλοκαιριού ,την οποία βέβαια την είχαν παρακολουθήσει αρκετοί Ζιτσιώτες αλλά ο περισσότερος κόσμος δεν βλέπει τηλεόραση καλοκαιριάτικα..
Όλοι ΕΤ3 λοιπόν την Κυριακή στις 3 .





Ζίτσα 8 Νοεμβρίου 2007

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2007

Ειχε αρκετό κρύο

σήμερα στο χωριό ,νομίζω .
Τις τελευταίες μέρες με τις πολλές βροχές το κλίμα ήταν ιδανικό ώστε να βγει αυτό εδώ στον Αι’ Λια .
Δεκαεφτά -δεκαοχτώ-δεκαεννιά και η μαύρη δεν μπορείτε νομίζω να φανταστείτε τι είναι για να το δείτε πατήστε εδώ.
Ποδοσφαιρικός αγώνας
.Η αγωνιά του τερματοφύλακα
πριν το φαουλ ….
και η απόλυτη ηρεμία εδώ



αυτές και άλλες πολλές φωτογραφίες έβγαλα τις προηγούμενες μέρες εδώ τριγύρω.


Ζίτσα 6 Νοεμβρίου 2007

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2007

Στο χωριό έχουν αρχίσει

οι ετοιμασίες για τα τσίπουρα ,βασικά ξεκινάς από το να βγάλεις την άδεια για απόσταξη, και νομίζω σε αυτό το στάδιο βρισκόμαστε τώρα
Έξω βρέχει και μάλιστα δυνατά την τελευταία μισή ώρα και για να ξέρετε πάντα τον καιρό στη Ζίτσα δείτε εδώ
Η κατάληψη στο σχολείο του χωριού συνεχίζετε για δεύτερη εβδομάδα νομίζω.



Ζιτσα 1 Νοεμβρίου 2007