Τα νέα της Ζίτσας

Nέα - σκέψεις - απόψεις - φωτογραφίες από τη Ζίτσα ατάκτως ειρριμμένα

Τετάρτη, 6 Σεπτεμβρίου 2006

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ

ΕΠΕΙΓΟΝ

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΥΤΙΣΤΙΚΩΝ ΑΤΟΜΩΝ (Αθηνάς 2, Τ.Κ.105-51, τηλ/ φαξ: 210-3216550, 3216549) προκηρύσσει πρόσκληση ενδιαφέροντος για δυο θέσεις εκπαιδευτών για το Κέντρο Θεραπευτικής Εκπαίδευσης και Διαβίωσης Αυτιστικών Ατόμων «Ελένη Γύρα» που λειτουργεί στη Ζίτσα Ιωαννίνων.

Για τις θέσεις αυτές ζητούνται άτομα με σπουδές σε θέματα που έχουν σχέση με την εκπαίδευση και τη φροντίδα ατόμων με αναπηρία, και ειδικότερα με αυτισμό, ειδικοτήτων παιδαγωγού, ειδικού παιδαγωγού, εργοθεραπευτή, νοσηλευτή, κοινωνικού λειτουργού, καθώς και εμπειρία εργασίας σε μονάδα παροχής Υπηρεσιών, σε άτομα με αυτισμό, ή άλλη νευροψυχιατρική διαταραχή.

Για την επιλογή θα συνεκτιμηθούν γνώσεις φυσικών ασκήσεων νοσηλευτικής φροντίδας, εργαστηριακών απασχολήσεων ή και ότι άλλο ο υποψήφιος / υποψήφια θεωρεί χρήσιμο για την ενίσχυση της υποψηφιότητας του/ της.

Με αυτά υπόψη, καλούμε όσους / όσες ενδιαφέρονται γι’ αυτή την εργασία, να υποβάλλουν στη διεύθυνση της Στέγης Αυτιστικών Ατόμων «Ελένη Γύρα», Ζίτσα Ιωαννίνων, Τ.Κ. 440-03, τηλ/φαξ: 26580-23497, 23498, έως τις 22 Σεπτεμβρίου 2006 σχετική αίτηση, με επικολλημένη σ’ αυτή φωτογραφία, βιογραφικό, συνοδευμένο από αποδεικτικά στοιχεία σπουδών, εμπειρίας από προηγούμενη εργασία, συστατικές επιστολές και χειρόγραφη επιστολή προς την ΕΕΠΑΑ, με την οποία να εξηγούν το ενδιαφέρον τους γι’ αυτή την εργασία. Η επιλογή θα γίνει από Επιτροπή και ύστερα από συνέντευξη.


Ο Πρόεδρος
της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας Αυτιστικών Ατόμων
Παρίσης Ηλίας
Ταξίαρχος ε.α.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΥΤΙΣΤΙΚΩΝ ΑΤΟΜΩΝ
(Ε.Ε.Π.Α.Α.)
ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ ΩΣ ΕΙΔΙΚΩΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ
ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΤΙΣΜΟ
AUTISM – EUROPE ΚΑΙ WORLD AUTISM ORGANIZATION
ΟΔΟΣ: ΑΘΗΝΑΣ 2 , 2ος Όροφος 105 51 ΑΘΗΝΑ, Τηλ./Fax: 210-32 16 550, 32 16 549
gspap@internet.gr
 
web page hit counter eXTReMe Tracker
online