Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2005

τελευταία νέα

Σάββατο μεσημέρι μια εβδομάδα σχεδόν πριν τα Χριστούγεννα και όλοι στο χωριό έχουν στολίσει τα σπίτια τους και τα καταστήματα τους .Οι περισσότεροι έχουν αρχίσει να κάνουν ετοιμασίες για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι, άλλοι να ετοιμάσουν το δέμα με όλα τα καλά ( μελομακάρονα κουραμπιέδες κρατικά τυριά κ.α !!!) για να το στείλουν στους συγγενείς που θα είναι μακριά τους αυτές τις μέρες .Πριν από λίγο πληροφορήθηκα για το αποτέλεσμα τις τοπικής ομάδας η οποία ήρθε ισοπαλία 0-0 εκτός έδρας , άλλος ένας πόντος στην προσπάθεια που κάνουν τα παιδία για να παραμείνουν στην κατηγορία.
Το βράδυ η σχολική τάξη της 3 λυκείου διοργανώνει χορό με σκοπό να μαζέψουν χρήματα για την πενταμερή εκδρομή τους .Το γλέντι θα γίνει στην Καλλιθέα και θα είναι πλήρες (με λαχεία ,φαγητά ,χορό και αλλά )
Ο καιρός έχει κρυώσει αρκετά τις τελευταίες ώρες δεν ξέρω που μπορεί να κατάληξη !!! Κάτι για χιονιά είπαν για την Κυριακή εδώ θα είμαστε να δούμε.
Χτες καθώς έκανα βόλτες στο internet με μεγάλη μου χαρά βρηκα ένα νέο site της ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΖΙΤΣΑΙΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ ,αξίζουν πολλά μπράβο και στην αδελφότητα που βρίσκετε πάντα μέσα στα πράγματα ,ελπίζω να γίνουν και από άλλους ανάλογες κινήσεις .
Aυτά είναι τα τελευταία νέα από το χωριό μας

Δεν υπάρχουν σχόλια: