Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2006

Καλό και γαλήνιο ταξίδι πατέρα

Image Hosted by ImageShack.us

‘ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΕΑΤΟΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΝΤΕΣ’

Β.ΟΥΓΚΟ



Πατέρα θέλω να γράψω για εσένα δεν μου φτάνει μόνο η φωτογραφία σου στο site μου αλλά τη να πρώτο γράψω είναι τόσα πολλά που θέλω να σου πω ,να σε ρωτήσω , να σου μεταφέρω .Πατέρα πρέπει να ξέρεις ήταν παρά πολύς ο κόσμος στην κηδεία σου και ήταν και άλλοι πολλοί που δεν το ήξεραν και θα θελαν να έρθουν αλλά γιατί όμως ρε πατέρα ήταν τόση πολλοί τι τους είχες κάνει εσύ και ήθελαν να σε χαιρετίσουν όλοι αυτοί ήταν ακόμη και κάποιοι που δεν σου μιλούσαν όσο ήσουν εδώ , αλλά τώρα ήρθαν και αυτοί για το τελευταίο αντίο.
Πατέρα η μαμά στάθηκε και αυτή πολύ καλά στην κηδεία σου είναι δυνατή πολύ –την έμαθες εσύ όπως μας έμαθες και εμάς , μόνο με ρωτούσε καμία φορά αν αυτό που βλέπαμε εκείνη τι στιγμή είναι αλήθεια –γελούσα δεν ήξερα τη να τις πω μου φαινόταν εντελώς ψέματα .Αλλά ρε πατέρα δεν ήσουνα εσύ εκεί αλλά το σώμα σου μόνο- δεν γίνετε να ήσουν εσύ εκεί Εσύ είσαι εδώ μαζί μας μέσα στο μυαλό μας –στην καρδιά μας - δίπλα μας .
Και η μανά σου παρά πολύ δυνατή ,σε έκλαψε πολύ , ποιο πολύ από όλους μας γιατί η απώλεια σου ήταν πολύ ποιο απότομη για αυτή από ότι για εμάς , εμείς είχαμε ακούσει από τους γιατρούς ότι μπορεί και να φύγεις αυτή όμως δεν ήξερε τίποτα και τις ήρθε πολύ απότομα και τώρα μέσα στα μάτια της βλέπω τα δικά σου βλέπω εσένα..
Τι άλλο να σου πω πατέρα είναι τόσο μπερδεμένο το μυαλό μου ακόμη θα μείνω σε αυτά προς το παρόν αλλά δεν έχω τελείωση
Να ξέρεις σε σκέφτομαι συνέχεια

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

..................ίσως το ομορφότερο ταξίδι της ψυχής ξεκινάει τώρα.

Neutron είπε...

Geia sou Kosta. Sillipitiria episis apo mena. Eicha to idio perisi me ti mana mou kai prin apo polla xponia me ton patera mou. Tha sinithiseis alla den tha xekaseis.