Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2007

Μετά από μέρες βρήκα

λίγο διάθεση να γράψω για το τι γίνετε στο χωριό μας ένας λόγος παραπάνω ήταν και το e-mail που έλαβα .Δείτε εδώ
τι μου έλεγε να διαβάσω .Αμέσως μόλις το διάβασα αρχίσανε νέα ιδέες να δημιουργούνται μέσα στο μυαλό μου. Πόσο σημαντικά είναι για το χωριό μας όλα αυτά .Πως μπορούμε να τα αξιοποιήσουμε εμείς που μένουμε εδώ και όχι μόνο εμείς αλλά και άλλοι. .Πόσοι δρόμοι μπορούν να ανοίξουν για τους νέους στο χωριό αρκεί να καταλάβουν και αυτοί (νέοι ) τη δύναμη του ονόματος της Ζίτσας και όχι μόνο του ονόματος αλλά και γενικά του χωριού μας .Και πρέπει να το κάνουν αυτοί πριν το κάνουν κάποιοι άλλοι που θα είναι ξένοι με το χωριό μας γιατί αργά η γρήγορα ο κόσμος θα ανακαλύψει τη μπορεί να προσφέρει η Ζίτσα .Αυτά για το άρθρο που διάβασα ποιο πάνω .
Τώρα να σας πω και τι γίνετε στη Ζίτσα .
Χτες η τοπική ομάδα έχασε με 3-0 εκτός έδρας από τον πρωτοπόρο τις βαθμολογίας και έτσι έχουν μειωθεί οι ελπίδες για άνοδο .
Ο δρόμος που φτιάχνετε προς το χωριό έχει σχεδόν τελειώσει και μένει μόνο ασφαλτόστρωση να γίνει ,είναι πραγματικά πάρα πολύ ωραίος !!!
Ο καιρός είναι καλός, ηλιοφάνεια έχει όλες τις τελευταίες μέρες μόνο που παράλληλα έχει και πολύ κρύο ,κάποιες μέρες φυσά και πραγματικά είναι τσουχτερό το κρύο .




Ζίτσα 5 Φεβρουαρίου 2007

Δεν υπάρχουν σχόλια: