Τετάρτη 6 Ιουνίου 2007

Μιας και ο καιρός

και σήμερα ήταν χειμωνιάτικος σχεδόν με αρκετή βροχή κατά τη διάρκεια της ημέρας , αυτό δεν σου επιτρέπει να κάνεις και πολλά πράγματα - έτσι έφτιαξα ένα μικρό βίντεο δείτε το εδώ

7 σχόλια:

kira είπε...

"Στη γωνιά μου. Πρωί. Πίνω τον καφέ μου και φτιάχνω τα προγράμματά μου...Ξαφνικά βλέπω τη γάτα να ορμάει σ' ένα τόσο δα μικρό ποντίκι. Αλλά μικρό, όχι αστεία...Το πιάνει. Ήμουν πολύ περίεργη να δω πως θα το φάει. Δεν το έφαγε. Το πήρε αρχικά στο στόμα της και μετά το άφησε κι άρχισε να παίζει μαζί του. Το πέταξε από δω, το πέταξε από κει. Της ξέφυγε. Το ξαναβρήκε. Της ξέφυγε πάλι. Τώρα το κυνηγάει. Παίζει μαζί του...Βλέπω μπροστά μου το "σαν τη γάτα με το ποντίκι" κι έχω μείνει ... Το ποντίκι κρύβεται ανάμεσα σ' ένα πιθάρι και τον τοίχο. Αυτή περιμένει. Έχει υπομονή και επιμονή. Κάνει διάφορα κόλπα για να το πιάσει. Τίποτε. Τώρα κρύφτηκε πίσω από τον τοίχο και περιμένει. Το ποντικάκι ακίνητο. Περιμένει κι αυτό. Η γάτα όμως έχει τη σιγουριά του βέβαιου νικητή. Ξέρει πως θα εξαντληθεί το θήραμά της και θα πέσει κάτω, σαν ώριμο φρούτο. Πραγματικά, έτσι έγινε. Το όλο θέαμα κράτησε περίπου 15 λεπτά. Τώρα ξεκουράζεται..."

9 Σεπτεμβρίου 2006.

Σωστά διέκρινα; ποντίκι ήταν στο βίντεο;

Σου έχω πει πόσο μου αρέσει αυτό που κάνεις για το χωριό σού;
Σε πολλούς φαντάζομαι θα έχει δημιουργηθεί η επιθυμία να το γνωρίσουν κι από κοντά...

ladybug είπε...

Είχα ανέβει το Σαβατοκύριακο. Έβρεχε και ήταν φανταστικά.
:)

Ζίτσα είπε...

Kira – Όχι δεν ήταν ποντικάκι αλλά τώρα που το λες και εγώ που ξέρω τι ήταν και ξαναβλέπω το βίντεο μου μοιάζει με ποντικάκι .Ήταν το γατάκι της που το μετέφερε στο μπαλκόνι μου .
Ευχαριστώ για το καλά σου λόγια –ναι ξέρω ότι είναι σημαντικό αυτό για το χωριό μου και ελπίζω σε οποίους έχω δημιουργήσει την επιθυμία να το επισκεφτούν να μην μείνουν μόνο εκεί .
ladybug .είναι ωραία είτε βρέξει είτε όχι αρκεί να μπορούμε να το δούμε και εμείς!!

ΚΩΣΤΑΣ ΣΚΙΑΔΟΠΟΥΛΟΣ είπε...

Άσχετο.
Υπάρχει κάποιο ξενοδοχείο,ξενώνας ή ενοικιαζόμενο δωμάτιο για να διανυκτερεύσει κανείς στη Ζίτσα; Έψαξα σε διάφορα site αλλά δεν βρήκα τίποτα. Εσείς που μένετε στο χωριό πιθανόν να ξέρετε. Ευχαριστώ.

Unknown είπε...

''
Άσχετο.
Υπάρχει κάποιο ξενοδοχείο,ξενώνας ή ενοικιαζόμενο δωμάτιο για να διανυκτερεύσει κανείς στη Ζίτσα; Έψαξα σε διάφορα site αλλά δεν βρήκα τίποτα. Εσείς που μένετε στο χωριό πιθανόν να ξέρετε. Ευχαριστώ. ''

Αν πας πρώτη σελίδα του blog και με ημερομηνία 17 Απριλίου 2007 θα δείς ένα άρθρο με θέμα ΄΄Η άφιξη ''. Αν ανοίξεις τις φωτογραφίες που υπάρχουν στο συγκεκριμένο άρθρο θα δεις ένα μεγάλο κτίριο. Αυτό λειτουργεί σαν ξενοδοχείο, καφετέρια, εστιατόριο, κάπου κάπου σαν κέντρο διασκέδασης(γάμοι, βαφτίσια).Επίσης αν τα κοπανήσει καμιά παρέα και γίνει απο τα τσίπουρα και τα κρασιά ντίρλα φέρνει τα κλαρίνα επιτόπου ότι ώρα και να είναι και γίνετε το έλα δείς και κάτσε να θαυμάσεις). Αυτο το συγκρότημα λέγεται '' ΚΑΛΙΘΕΑ '' και αν δεν κάνω λάθος το τηλ. είναι 26580 - 22933. Πιστεύω να σε βοήθησα...

ΚΩΣΤΑΣ ΣΚΙΑΔΟΠΟΥΛΟΣ είπε...

Σ'ευχαριστώ πολύ. Αν δεις την ερχόμενη Δευτέρα 25/6 κατά το μεσημέρι έναν καταιδρωμένο ποδηλάτη να ψάχνει την ΚΑΛΙΘΕΑ θα είμαι εγώ. Ταξιδεύω με ποδήλατο και για την προκείμενη μέρα σχεδιάζω να κατεβώ από τη Βωβούσα στη Ζίτσα.
Ευχαριστώ και πάλι και συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της σελίδας, πέρα από το αισθητικό και τεχνικό μέρος της δουλιάς σας, που δείχνει πολύ ψαγμένο, μου δημιούργησε την αίσθηση ότι βρίσκομαι σε ένα καφενείο στη Ζίτσα και ακούω τις φιλικές συζητήσεις. Ο καλύτερος τρόπος για να πάρεις μια ιδέα για ένα μέρος πριν το επισκεφθείς πραγματικά.

Ανώνυμος είπε...

να πας να βρεις τον ένα, μοναδικό και καλύτερο φουρνο του χωριού. θα βρεις ότι βοήθεια χρειαστείς!!