Πέμπτη 21 Ιουνίου 2007

Ζέστη και στο χωριό μας

σήμερα αρκετή .

Πριν μερικές μέρες έγιναν αρκετοί σεισμοί με επίκεντρο τη Ζιτσα χωρίς να ανησυχήσουν τους κατοίκους του χωριού νομίζω, αν κρίνω από το πόσο ασχολήθηκαν με αυτό το θέμα .

Εγώ πάντως δεν τους κατάλαβα και όλους.

Τουρίστες βλέπω αρκετούς στο χωριό μας κύριος ξένους (ολλανδούς) προσπαθώ να βγάλω ένα συμπέρασμα για ποιο λόγο επισκέπτονται το χωριό μας χωρίς να έχουμε ένα καλά οργανωμένο δίκτυο για να προσελκύσουμε κόσμο ,οι περισσότεροι το χρησιμοποιούν σαν πέρασμα από το Ζαγόρι για τη θάλασσα (Πάργα-Σύβοτα) .

Μπορούμε να το εκμεταλλευτούμε έστω και έτσι ,πείτε καμία ιδέα ?

Αυτά τα λίγα προς το παρόν



Ζιτσα 21 Ιουνίου 2007





4 σχόλια:

tallarin cervecero είπε...

How are you ?I have a lot of time that i dont have News About you.
I hope you are ver fine.
Regards,

Marcelo.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΩΣΤΑ..!!!ΑΑΑ ΤΡΕΛΕΣ ΙΔΕΕΣ..ΙΔΕΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ..ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΓΕΛΑΣΕΙΣ..ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΕΦΤΙΑΧΝΑ ΕΝΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΧΩΡΟ ΓΙΑ EXTREME GAMES ΚΑΙ PAINTBALL..(ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΜΑ???) ΙΔΕΑ ΔΕΥΤΕΡΗ???
ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ ΟΛΛΑΝΔΟΥΣ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΞΕΝΩΝΑ , ΧΤΙΣΜΕΝΟ ΜΕΣ ΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΙΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΤΡΥΓΟΥ..?ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝΕΡΓΑ??ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΥΓΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΑΤΗΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥ..ΦΑΓΗΤΟ ,ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ(ΒΑΡΥ) ΚΛΑΡΙΝΑΚΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ??
ΣΟΒΑΡΑ ΟΜΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΙΣΥΧΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ..ΑΠΛΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ..

Ζίτσα είπε...

Ναι ειναι πραγματικα πολυ καλες !!!!
Και να μπες και σε ενα προγραμμα που θα σε βοηθησει να γινουν ολα αυτα .
Αντε μην αφηνετε το χωριο να περιμενει εσεις που ειστε μακρια, υπαρχει η δυνατοτητα αρκει να το πιστεψουν αυτο ολο και πιο πολλοι.

Unknown είπε...

''Τουρίστες βλέπω αρκετούς στο χωριό μας κύριος ξένους (ολλανδούς) προσπαθώ να βγάλω ένα συμπέρασμα για ποιο λόγο επισκέπτονται το χωριό μας ''

Κώστα
προσωπικά εδώ και αρκετά χρόνια θα μπορούσα να πω έχω ''ανεβάσει'' στο myspace, στο tagged, σε forum ομάδων της Ιταλίας, Αγγλίας, Ισπανίας και ολλανδίας πάρα πολλές φωτογραφίες του χωριού μας , των Ιωαννίνων, του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ και γενικότερα όλης της περιοχής. Αρκετές απο αυτές τις δανείστηκα (τις βούτηξα δλδ)απο το blog to δικό σου αναφέροντας πάντα τον τόπο προέλευσης τους. Εχω πάρει πάρα πολλά μηνύματα απο κόσμο που εκφράζεται θετικά για το χωριό μας και τις ομορφιές του και έχω καταλαβει πως αρκετοί επισκέ πτονται και το blog σου. ΙΣΩΣ ένας απο τους λόγους που κάνει ένα τουρίστα να επισκέπτεται τα μέρη μας να είναι και η ''έμμεση διαφήμιση'' που γίνεται έστω και με αυτό τον τρόπο. Ας μην ξεχνάμε πως ένας τουρίστας πρίν πάει σε κάποιο μέρος μελετάει και προγραμματίζει και την παραμικρή λεπτομέρεια του ταξειδιού του. Και αν είναι να περάσει απο π.χ Ηγουμενίτσα γιατί όχι και απο Ζίτσα αφού ήδη έχει σχηματίσει και μια ιδέα για το τι πρόκειται να συναντήση... Είναι η άποψη μου αυτή...Σωστή; Λάθος; δεν ξέρω..