Τα νέα της Ζίτσας

Nέα - σκέψεις - απόψεις - φωτογραφίες από τη Ζίτσα ατάκτως ειρριμμένα

Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2007

Μετά από κάποιες μέρες

ξαναγράφω στο blog .
Μεσολάβησε ενδιάμεσα μια δυνατή καταιγίδα με πολύ καλούς κεραυνούς που έκανε αρκετές ζημίες σε πολλά σπίτια στο κέντρο του χωριού .Από τηλεοράσεις ,υπολογιστές ,modem ,τηλέφωνα κάποια πράγματα χρειαζόταν αλλαγή και εμείς δεν γλιτώσαμε από αυτή την αλλαγή .
Στο χωριό είχαμε αρκετή βροχή τις τελευταίες μέρες. σήμερα από το μεσημέρι και μετά σταμάτησε λίγο.
Τσιπούρα βγάζουν οι συγχωριανοί μας εδώ και μερικές μέρες αν και νομίζω ότι οι περισσότεροι τα έχουν τελειώσει και είναι αρκετά ευχαριστημένοι από την ποιότητα της παραγωγής τους..
Την εκπομπή για την Ζίτσα δεν την είδα ούτε την Κυριακή που την ξαναέδειξε βασικά δεν την είχα δει ούτε την προηγούμενη φορά το καλοκαίρι .
Γενικά πιστεύω ότι η τηλεόραση δεν παρουσιάζει τα πράγματα ακριβώς όπως είναι ,μπορεί και να μην μπορεί να το κάνει και θέλοντας μάλλον να μην επιβεβαιωθώ για αυτό δεν επιδίωξα να δω την εκπομπή.
Ξέχασα να σας πω ότι τέλος αυτού του μήνα ο πολιτιστικός σύλλογος διοργανώνει για ένα τριήμερο εκδρομή στη Βουλγαρία με συνολικό κόστος 140 Ευρώ, και πρέπει να έχει αρκετή ανταπόκριση .
Ποιο κάτω έχω μια παλιότερη φωτογραφία τέτοια εποχή από ένα σημείο όχι πολύ μακριά από το χωριό μας .Αυτά είναι σε γενικές γραμμές τα χρώματα που υπάρχουν στη φύση της περιοχή μας.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Ζιτσα 15 Νοεμβρίου 2007

1 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

<< Home

 
web page hit counter eXTReMe Tracker
online