Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2006

Το νέο έτος

Μετά από μερικές απόπειρες να στείλω φωτογραφίες ,τελικά βρήκα νέα λύση, και είναι μάλιστα πολύ καλύτερη από την προηγούμενη. Ποιο κάτω βλέπετε την πρώτη φωτογραφία με το νέο τρόπο αποστολής είναι βασικά μεγαλύτερη η φωτογραφία και το σημαντικότερο μόλις πατήσεις πάνω σε αυτή ανοίγει σε νέο παράθυρο μια πολύ μεγαλύτερη, στην οποία μπορείς να δεις πολλές λεπτομέρειες. Η φωτογραφία είναι από την πλατειά του χωριού μπροστά από το δημαρχείο που είναι πάρα πολύ ωραία στολισμένο φέτος !!!! Image Hosted by ImageShack.us
Το νέο έτος υποδεχθήκαμε χθες βράδυ στο χωριό ,πυροτεχνήματα δεν πρέπει να είχαμε για τη νέα χρονιά αλλά είχαμε αρκετούς πυροβολισμούς ,δεν είμαι βέβαια εκατό τις εκατό σίγουρος για τα πυροτεχνήματα γιατί δεν βγήκα έξω να δω τον ουρανό, είχε αρκετό κρύο και πολύ βροχή ,παντός πυροβολισμοί ακούσθηκαν σιγουρα !!!
Μετά την είσοδο του νέου έτους αρκετοί βγήκαν για ένα ποτό στα νυχτερινά μαγαζιά του χωριού ,τα οποία παρέμειναν ανοιχτά μέχρι το πρωί.
Και κατά τη διάρκεια της πρώτης μέρας του χρόνου τα καιρικά φαινόμενα ήταν έντονες βροχές και αρκετό κρύο .
Όπως σε όλη την Ελλάδα έτσι και στο χωριό το ποιο επίκαιρο θέμα συζήτησης μεταξύ των κατοίκων ήταν το περιστατικό που έγινε με τους αστυνομικούς και τους λαθρομετανάστες στην κατάρα, στο χωριό βέβαια υπήρχε και ένας επιπλέον λόγος ,το ότι ο ένας αστυνομικός ήταν από το Δεσποτικό (δίπλα από τη Ζίτσα) και ότι είχε κάποιους συγγενείς στο χωριό μας.
Με αυτά και αυτά πέρασε η πρώτη μέρα του χρόνου …………..συνεχίζουμε και για άλλες

Δεν υπάρχουν σχόλια: