Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2006

Κρύες ….... . . ...σκέψεις

Δευτέρα σήμερα και το φοβερό κύμα κακοκαιρίας μάλλον ξέχασε να πλήξει το χωριό μας όπως το προέβλεπαν,αν και οι κάτοικοι προετοιμάσθηκαν για αυτό με ότι μπορείς να φανταστείς ,επηρεασμένοι από την τηλεόραση. Αρκετοί συγχωριανοί μας κάνανε απίθανα πράγματα για να επιβιώσουν από τη φοβερή κακοκαιρία που θα ερχόταν .
Είναι φοβερή η τηλεόραση έχει απίστευτη δύναμη την οποία δεν μπορούμε να την κατανοήσουμε πλήρως. Βλέποντας κάποιους ηλικιωμένους να προμηθεύονται μεγάλες ποσότητες τροφίμων ( μια γιαγιά πήρε 3 κιλά ψωμί !!!!!) και ακούγοντας διάφορα αλλά , άρχισα να συνειδητοποιώ λίγο από τη δύναμη της τηλεόρασης. Βασικά έχω προβληματισθεί και με την τηλεόραση και με τον κόσμο από τη μια η τηλεόραση και ιδίως τα δελτία ειδήσεων τα οποία δεν είναι πηγή ενημέρωσης αλλά παραπληροφόρησης στο βωμό της τηλεθέασης μεγαλοποιούν τα πράγματα και λένε ότι θέλουν και από την άλλη πλευρά ο κόσμος που έχει χάσει πλήρως νομίζω την κριτική του ικανότητα και δεν μπορεί να κρίνει μια είδηση αν είναι αληθινή αν είναι σωστή και δέχεται ότι του πουν χωρίς καμία επιφύλαξη.
………………….
Μετά από ένα μικρό διάλειμμα που έκανα για φαγητό έχασα τον ειρμό τον σκέψεων μου σε αυτό το θέμα και έτσι το αφήνω εδώ.
Ξέχασα να αναφέρω για τον καιρό, στο χωριό σήμερα είχε συννεφιά και αρκετό αέρα που κατά διαστήματα έφερνε και μερικές νιφάδες χιονιού, μόνο αυτό ( προς απογοήτευση κάποιον.)
Με αυτά και αυτά ξεχάστηκε και το θέμα με τα κοτόπουλα, την γλίτωσαν προς το παρόν και έτσι κάποια θα κυκλοφορήσουν μερικές μέρες ακόμη ελεύθερα έξω ,χωρίς να κινούν τις υποψίες κανενός.
Στα σημαντικά γεγονότα του σαββατοκύριακου μπορούν να αναφερθούν οι εκλογές που έγιναν στην Αθηνά για την αδελφότητα Ζιτσαίων, διαβάστε τα αποτελέσματα εδω και δείτε και φωτογραφίες από την συνέλευση και την κοπή πίτας που πραγματοποιήθηκε χτες στα γραφεία της αδελφότητας στην Αθήνα.
Το Σάββατο το μεσημέρι είχαμε στο γήπεδο ποδοσφαιρικό αγώνα με την ομάδα της Ζίτσας να χάνει για ακόμη μια αγωνιστική Αυτή την φορά από την ομάδα του Βελισάριου , δεχτήκαμε το γκολ στο τελευταίο λεπτό. Άσχημο πράγμα να δέχεσαι γκολ στο τελευταίο λεπτό , αν και είχαμε αρκετές ελλείψεις τα παιδία πάλεψαν για ότι καλύτερο μπορούσαν, έτσι είναι το ποδόσφαιρο όμως .
Αυτά είναι τα νέα μας
Θέλω να πω επίσης ότι κάποιες φορές τα κείμενα μου δεν είναι ότι καλύτερο
από συντακτικής πλευράς , Μερικές φορές καταγράφω τις σκέψεις μου χωρίς να μπαίνω στη διαδικασία να σκεφτώ πως είναι το σωστό!
Απλός συγχωρέστε με . :)

Δεν υπάρχουν σχόλια: