Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2006

Αρχή καθημερινότητας πάλι

Σήμερα Δευτέρα 09 Ιανουαρίου.
Στο χωριό επικρατεί ηλιοφάνεια αλλά έχει πολύ κρύο ιδιαίτερα τις πρωινές ώρες είχε πάρα πολύ .Σήμερα πρώτη μέρα για τα σχολεία και μπήκαμε στη γνωστή καθημερινότητα που υπήρχε και πριν της γιορτές.
Γενικά οι απόψεις για της γιορτές είναι διαφορετικές ακούς άλλους να λένε ότι δεν κατάλαβαν τίποτα άλλοι πέρασαν πολύ ωραία ,δεν ξέρω τι να πω πιστεύω η άποψη του καθενός εξαρτάτε από τη περίμενε αυτές τις γιορτές άμα περιμένεις πολλά και δεν κανείς αρκετά νιώθεις άσχημα τώρα που τελείωσαν .γενικά μια ιδέα είναι όλα αυτά με της γιορτές ,και θα τη βίωσης ανάλογα πως έχεις διαμορφώσει αυτή την ιδέα.
Πριν 2-3 μέρες κατέβηκα στο θεογεφυρο στο οποίο έχουν φτιάξει ένα πολύ ωραίο μονοπάτι για να κατεβαίνεις μέχρι κάτω με πέτρες και ξύλα και έχουν βάλει και πολύ ωραίο φωτισμό κατά μήκος του μονοπατιού και κάτι μεγάλους προβολείς στο σημείο που είναι το γεφύρι .Αρκετά καλό όλο αυτό και πιστεύω είναι μια αρχή να γίνουν και αλλά πράγματα σε εκείνο το σημείο και γενικά στην ευρύτερη περιοχή μας.
Χτες είχαμε ποδοσφαιρικό αγώνα ,με το δεξί μπήκε η ομάδα μας για τη νέα σεζόν επικράτησε στο γήπεδο μας με 3-1 της ομάδας της Πεδινής.
Το θέαμα ήταν σε γενικές γραμμές μέτριο αλλά η ομάδα μας είχε την υπεροχή και το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο. Το ποιο θετικό στοιχείο για μένα είναι ότι στην ενδεκάδα οι οποία αγωνιζόταν οι 8 από τους 11 ήταν παιδιά από το χωριό .Άσχετα αν μείνουν στην κατηγορία η όχι οι εμπειρίες που αποκτούν από αυτούς τους αγώνες είναι πολύτιμες για το μέλλον .Οι φίλαθλοι έδωσαν και χτες βροντερό παρόν με τύμπανα και φωνές .ποιο κάτω υπάρχει και φωτογραφικό ρεπορτάζ από των αγώνα..
Εκτός από αγώνα χτες είχαμε και σεισμό !!! Γενικά στο χωριό οι κάτοικοι δεν ανησύχησαν και πολύ δεν μπορώ να πω ότι έγινε και από όλους αισθητός ,εγώ πάντως δεν των κατάλαβα .Δεν μπορούμε να κάνουμε και τίποτα περισσότερο τώρα για αυτό. Βέβαια άρχισαν τώρα οι σεισμολόγοι στα κανάλια διαφωνίες και ατελείωτες, ανούσιες συζητήσεις που ουσιαστικό αποτέλεσμα δεν έχουν ,περισσότερο πιστεύω τρομοκρατούν το κόσμο και σε μερικές περιπτώσεις μπορεί να έχουμε τραγικά αποτελέσματα από τον πανικό σε έναν νέο ενδεχόμενο σεισμό. Υπάρχουν χαρακτηριστικά παραδείγματα τραυματισμών στη διάρκεια σεισμού από τέτοια περιστατικά .
Αρκετά είπαμε σήμερα δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω ………


Παρουσίαση ομάδων
Image Hosted by ImageShack.us

Αγωνία για την εξέλιξη του αγώνα
Image Hosted by ImageShack.us

Τύμπανα !!!
Image Hosted by ImageShack.us

γκοοολ επιτέλους
Image Hosted by ImageShack.us

Δεν υπάρχουν σχόλια: