Τα νέα της Ζίτσας

Nέα - σκέψεις - απόψεις - φωτογραφίες από τη Ζίτσα ατάκτως ειρριμμένα

Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2006

Το σαββατοκύριακο που πέρασε

Δευτέρα σήμερα και μια νέα εβδομάδα αρχίζει ,άρχισε μάλλον και από άποψη καιρού λίγο διαφορετική ,σήμερα σε γενικές γραμμές ο καιρός ήταν καλύτερος και με την ευκαιρία αρκετός κόσμος βγήκε στην εξοχή άλλοι για τα αμπέλια άλλοι για να μαζέψουν λάχανα (για να αλλάξουν λίγο το διαιτολόγιο τους !!!! ) γενικά έβλεπες αρκετό κόσμο έξω να τριγυρίζει .
Σιγά σιγά αρχίζουν να ανθίζουν οι αμυγδαλιές στο χωριό πρώτα στα ποιο χαμηλά σημεία του χωριού και μετά έρχονται τα υπόλοιπα .
Κατά τη διάρκεια του σαββατοκύριακου είχαμε το χορό των γυναικών στην Καλλιθέα το Σάββατο το βράδυ ,δεν έχω πληροφορίες για το τι έγινε ακριβώς εκεί αλλά πιστεύω θα το ευχαριστήθηκαν .
Η ομάδα της Ζίτσας σε ποδοσφαιρικό αγώνα που έδωσε εκτός έδρας με την ομάδα του Ασβεστοχωριου έχασε με 3-0 και τώρα έχουν λιγοστέψει πάρα πολύ οι πιθανότητες να μείνουν στην κατηγορία , τι να κάνουμε ήταν δύσκολα από την αρχή τις χρονιάς φέτος τα πράγματα με όλες αυτές τις αλλαγές που γίνανε , πάμε για μια νέα αρχή του χρόνου .
Σκέφτομαι αν έγινε κάτι άλλο στο χωριό μας αλλά δεν με βοηθά η μνήμη μου ή δεν υπάρχει κάτι άλλο έτσι σταματώ εδώ το σημερινό άρθρο .
Ποιο κάτω παρουσιάζω μια φωτογραφία με ανθισμένες αμυγδαλιές δεν είναι φετινή αλλά οι ανθισμένες αμυγδαλιές είναι κάθε χρόνο η ίδιες ή όχι ? Τις επόμενες μέρες θα έχουμε περισσότερες φωτογραφίες από την φύση που κατακλύζει το χωριό μας να βγάλει λίγο ήλιο δηλαδή για να βγούμε για καμία φωτογραφία .
Image Hosted by ImageShack.us
Να είστε όλοι καλά

Ζίτσα 13 Μαρτίου 2006
 
web page hit counter eXTReMe Tracker
online