Δευτέρα 13 Μαρτίου 2006

Το σαββατοκύριακο που πέρασε

Δευτέρα σήμερα και μια νέα εβδομάδα αρχίζει ,άρχισε μάλλον και από άποψη καιρού λίγο διαφορετική ,σήμερα σε γενικές γραμμές ο καιρός ήταν καλύτερος και με την ευκαιρία αρκετός κόσμος βγήκε στην εξοχή άλλοι για τα αμπέλια άλλοι για να μαζέψουν λάχανα (για να αλλάξουν λίγο το διαιτολόγιο τους !!!! ) γενικά έβλεπες αρκετό κόσμο έξω να τριγυρίζει .
Σιγά σιγά αρχίζουν να ανθίζουν οι αμυγδαλιές στο χωριό πρώτα στα ποιο χαμηλά σημεία του χωριού και μετά έρχονται τα υπόλοιπα .
Κατά τη διάρκεια του σαββατοκύριακου είχαμε το χορό των γυναικών στην Καλλιθέα το Σάββατο το βράδυ ,δεν έχω πληροφορίες για το τι έγινε ακριβώς εκεί αλλά πιστεύω θα το ευχαριστήθηκαν .
Η ομάδα της Ζίτσας σε ποδοσφαιρικό αγώνα που έδωσε εκτός έδρας με την ομάδα του Ασβεστοχωριου έχασε με 3-0 και τώρα έχουν λιγοστέψει πάρα πολύ οι πιθανότητες να μείνουν στην κατηγορία , τι να κάνουμε ήταν δύσκολα από την αρχή τις χρονιάς φέτος τα πράγματα με όλες αυτές τις αλλαγές που γίνανε , πάμε για μια νέα αρχή του χρόνου .
Σκέφτομαι αν έγινε κάτι άλλο στο χωριό μας αλλά δεν με βοηθά η μνήμη μου ή δεν υπάρχει κάτι άλλο έτσι σταματώ εδώ το σημερινό άρθρο .
Ποιο κάτω παρουσιάζω μια φωτογραφία με ανθισμένες αμυγδαλιές δεν είναι φετινή αλλά οι ανθισμένες αμυγδαλιές είναι κάθε χρόνο η ίδιες ή όχι ? Τις επόμενες μέρες θα έχουμε περισσότερες φωτογραφίες από την φύση που κατακλύζει το χωριό μας να βγάλει λίγο ήλιο δηλαδή για να βγούμε για καμία φωτογραφία .
Image Hosted by ImageShack.us
Να είστε όλοι καλά

Ζίτσα 13 Μαρτίου 2006

Δεν υπάρχουν σχόλια: