Κυριακή 19 Μαρτίου 2006

Εντυπώσεις και μερικά νέα

Κυριακή βράδυ και επιστροφή στο σπίτι με τα από μια ωραία βόλτα ,σήμερα η επιλογή ήταν θάλασσα και ποιο συγκεκριμένα Πρέβεζα βέβαια ο καιρός δεν επέτρεπε κάτι τέτοιο λόγο τις συννεφιάς και τις βροχής που έπιασε αργότερα αλλά αυτά δεν έπαιξαν κανένα ρόλο ,πέρασα ωραία . η φωτογραφία ποιο κάτω είναι από την παραλία.
Image Hosted by ImageShack.us
Στη Πρέβεζα έχω πάει πολλές φορές αλλά δεν τρελαίνομαι και για το μέρος να πω την αλήθεια ,σήμερα όμως ανακαλύψαμε ένα παρά πολύ ωραίο café με το όνομα Profile, πάρα πολλές ώρες περάσαμε εκεί και δεν θέλαμε να φύγουμε , το συνιστώ ανεπιφύλακτα για οποίον επισκεφτεί την πόλη.
Έξω βρέχει ακόμη .
Σήμερα δεν έχω να πω νέα για το χωριό λόγο του ότι έλειπα , έτσι θα πούμε για χτες και ποιο συγκεκριμένα για των αγώνα , η ομάδα μας νίκησε με 3-1 ,έπαιξε αρκετά καλά και από την αρχή του αγώνα φάνηκε ότι ήθελε περισσότερο τη νίκη από τον αντίπαλο στο τέλος τα κατάφερε .αρκετός κόσμος παρακολούθησε των αγώνα ήταν και ο καιρός καλός , γενικά ήταν ένα ωραίο απόγευμα στο γήπεδο βοήθησε και ο καιρός βέβαια .
Η φωτογραφία είναι από την έναρξη του χτεσινού αγώνα.
Image Hosted by ImageShack.us

Θέλω να πω σε όσους νέους αναγνώστες βρουν την κάρτα και δούνε το blog μου θα μου δώσει πολύ χαρά πολύ αν αφήσουν μήνυμα και περιμένω και την άποψη τους για αυτό.
Θα με βοηθήσει να γίνει καλύτερο πιστεύω.
Η ώρα πέρασε και δεν μου πάει κάτι άλλο στο μυαλό να γράψω έτσι το μόνο που θέλω να σας πω είναι να έχετε καλή εβδομάδα!!!


Ζίτσα 19 Μαρτίου 2006

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

H Preveza einai apo tis pio omorfes poleis the Elladas alla then thn axiopoiei o dhmos gia tous Touristes. An hxeres pou na pas, 8a trelainosoun pragmatika apo to meros. De to lew me kakia, aplws gia na enhmerwsw kai tous allous episkeptes. Olo to varos exei dw8ei sthn Parga