Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2006

Σήμερα ήθελα

να γράψω κάτι στο blog και άνοιξα τον υπολογιστή με όρεξη αλλά ξαφνικά έχασα αυτή τη διάθεση και έτσι ποιο κάτω θα βρείτε μόνο μερικές φωτογραφίες του χωριού που τραβηχτήκανε αργά το απόγευμα σήμερα.ΖΙΤΣΑ 1
- ΖΙΤΣΑ 2
- ΖΙΤΣΑ 3
- ΖΙΤΣΑ 4
Παρατήρησα επίσης ότι έχει αρχίσει σιγά σιγά να υπάρχει ένας μικρός διάλογος για τα άρθρα που βάζω ή που μου στέλνουν και αυτό γίνετε μέσο των σχολίων ελπίζω να υπάρχει ακόμη περισσότερο ενδιαφέρον στη συνεχεία και περιμένω περισσότερα σχόλια που αν ήταν και επώνυμα θα ήταν πολύ καλύτερο. Αυτή τι στιγμή δεν μπορώ να δικαιολογήσω το γιατί αυτής της άποψης πλήρως αλλά νομίζω ότι οι περισσότεροι το αποδεχόμαστε αυτό αλλά δυσκολευόμαστε να το εφαρμόσουμε .

Ξέχασα επίσης να αναφέρω ότι κάποιοι δανείζονται τις φωτογραφίες από το blog και τις μεταφέρουν στο desktop τους αυτό μου δίνει το κίνητρο για καλύτερες φωτογραφίες και να προσέχω περισσότερο αυτές που θα ανεβάζω από εδώ και πέρα



Ζίτσα 8 Νοεμβρίου 2006

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όντως, οι φωτογραφίες, για μία ακόμη φορά, είναι πολύ καλές!
Δίνουν άλλη εικόνα του χωριού, λίγο μαγική, λίγο ονειρική, λίγο μυστικιστική... (ή έτσι τουλάχιστον θέλω να το βλέπω εγώ)
Πιστεύω ότι θα πρέπει να σκεφτείς σοβαρά την προοπτική του να οργανώσεις μία έκθεση φωτογραφίας.
Σίγουρα αξίζει τον κόπο..

Ζίτσα είπε...

Να σας ευχαριστήσω για τα καλά σας λόγια για τις φωτογραφίες μου ,περνώ δύναμη από αυτά και συνεχίζω για νέες φωτογραφίες και όσο για την έκθεση φωτογραφίας που αναφέρετε θέλω να πω κάθε πράγμα θα γίνει στην ώρα του ( πρέπει να ωριμάσει λίγο ακόμη !!! )

Ζίτσα είπε...

exeis poli kairo na pas sto pneumatiko kentro !!!