Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2006

Σύλλογος γυναικών Ζίτσας

ένα από τα ποιο ζωντανά κομμάτια του χωριού αυτή τη στιγμή, Η συνεισφορά τους στο χωριό μέχρι τώρα πολύτιμη και συνεχίζουν υπάρχουν σχέδια και για αλλά πράγματα και πιστεύω θα τα υλοποιήσουν στο μέλλον με τη βοήθεια όλων μας όποτε την χρειάζονται .Ποιο κάτω έχω ένα δικό τους κείμενο που αναφέρονται στο τελευταίο τους κατόρθωμα που μου δώσανε να δημοσιεύσω με μερικές φωτογραφίες


ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ




Ένας από τους στόχους του Συλλόγου Γυναικών Ζίτσας επιτέλους πραγματοποιήθηκε.
Το Γυμναστήριο που από χρόνια ήταν επιθυμία δικιά μας αλλά και που βρήκε υποστηρικτές καθόλη τη διάρκεια της υλοποίησής του, ξεκίνησε τη λειτουργία του τo Σεπτέμβριο του 2006. Στην αρχή διστακτικά αλλά καθώς περνούσαν οι μέρες οι εγγραφές των μελών του ξεπέρασαν τα τριάντα άτομα και το ποιο ωραίο είναι ότι αθλούνται όχι μόνο νέοι και νέες αλλά βλέπεις ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας οι οποίοι συμμετέχουν κι αυτοί με την παρουσία τους.
Ο χώρος λοιπόν του γυμναστήριου στεγάζεται σε μια αίθουσα του Δημοτικού Σχολείου Ζίτσας και έχει διαμορφωθεί από τις Γυναίκες του Συλλόγου Γυναικών κατάλληλα έτσι ώστε τα άτομα που αθλούνται να αισθάνονται όμορφα και ευχάριστα.
Το υπάρχων πρόβλημα του Γυμναστήριου είναι ότι δεν υπάρχουν αποδυτήρια αλλά στο άμεσο μέλλον ελπίζουμε να λυθεί. Με παρουσία Γυμναστή ο οποίος καθορίζει το πρόγραμμα του κάθε ατόμου χωριστά είναι ανοικτό τρεις φορές την εβδομάδα για όσους επιθυμούν να αθλούνται και είναι ευπρόσδεκτοι όχι μόνο οι Ζιτσιώτες αλλά και άτομα από τα υπόλοιπα χωριά του δήμου μας.
Καταβάλετε μια μικρή μηνιαία συνδρομή για την κάλυψη των εξόδων και απαραίτητη προϋπόθεση είναι η προσκόμιση πιστοποιητικού από {γιατρό ή καρδιολόγο}.
Ευχόμαστε η όλη αυτή προσπάθεια να αγκαλιαστεί και να συνεχιστή από όλους και κυρίως να καταλάβουμε επιτέλους ότι το ότι γίνεται και προσφέρεται για το ευρύ κοινωνικό σύνολο του δήμου μας, να το προστατεύουμε, να προσπαθούμε να το διατηρούμαι και όχι να το καπελώνουμε όπως έχει συμβεί σε άλλες περιπτώσεις.


Κλεοπάτρα Δ. Κοντονίκα.



γυμναστήριο 1 φωτογραφία

γυμναστήριο 2 φωτογραφία

γυμναστήριο 3 φωτογραφία



Ζιτσα 1 Δεκεμβρίου 2006

Δεν υπάρχουν σχόλια: