Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2006

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΓΑΠΗΣ

ΑΠΟ ΤΟΝ A.O.Z ΣΤΗΝ ΣΤΕΓΗ ΑΥΤΙΣΤΙΚΩΝ ΑΤΟΜΩΝ «ΕΛΕΝΗ ΓΥΡΑ»

Με αφορμή το εορταστικό κλίμα των ημερών, το Διοικητικό Συμβούλιο, ο προπονητής και αντιπροσωπεία παιχτών της ποδοσφαιρικής ομάδας Ζίτσας πραγματοποίησαν επίσκεψη αγάπης την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2006 και ώρα 12 το μεσημέρι στη Στέγη Αυτιστικών Ατόμων «Ελένη Γύρα» στη Ζίτσα Ιωαννίνων. Τα μέλη του Α.Ο. Ζίτσας έγιναν δεκτά από τους ενοίκους και το προσωπικό της Στέγης, αντάλλαξαν μεταξύ τους ευχές και γεύτηκαν όλοι μαζί τα χειροποίητα γλυκά που ετοίμασαν οι ένοικοι με τη βοήθεια του προσωπικού. Μεγάλη ήταν η χαρά που εκδήλωσαν οι ένοικοι του Κέντρου όταν ο Α.Ο.Z. τους προσέφερε τα δώρα τους. Κατόπιν ενημερώθηκαν από την Επιστημονική Διευθύντρια του Κέντρου γενικότερα για το θέμα του αυτισμού, για τη λειτουργία της Στέγης και ξεναγήθηκαν στους χώρους της.
Η Στέγη ευχαριστεί θερμότατα το Διοικητικό Συμβούλιο, τον προπονητή καθώς και τους παίχτες της ποδοσφαιρικής ομάδας Ζίτσας για το έμπρακτο ενδιαφέρον τους και εύχεται σε όλους Καλές Γιορτές και ένα νέο έτος γεμάτος επιτυχίες και άνοδο.



Εδώ δείτε μια φωτογραφία




Ζίτσα 28 Δεκεμβρίου 2006

1 σχόλιο:

Νικηφόρος Σπουργίτης είπε...

Ολες οι φωτογραφίες, οι δύο νυκτερινές, η πρωϊνή με τον ήλιο να κόβει την Ζίτσα στην μέση, ακόμα και αυτή της επίσκεψης, είναι υπέροχες.
Κώστα
σου εύχομαι Χρόνια Πολλά. Να είσαι καλά να συνεχίσεις να μας δείχνεις τον υπέροχο τόπο σου.