Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2006

Μετά από ένα διήμερο

με τη βροχή να μην σταματά σχεδόν καθόλου ο ήλιος έκανε την εμφάνιση του στο χωριό μας σήμερα .Η ατμόσφαιρα είναι πάρα πολύ καθαρή και αυτό είναι ιδανικό για ωραίες φωτογραφίες .Έτσι δεν έχασα την ευκαιρία και έβγαλα την ποιο κάτω φωτογραφία
του χωριού .


Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα να βλέπεις αγνώστους και να έρχονται να σε χαιρετάν και να σου λένε πάρα πολύ καλή η δουλεία σου στο blog σου ,και ότι διαβάζουν συχνά τα κείμενα σου .
Μου συνέβη σήμερα και πραγματικά ένιωσα παράξενα .
Βέβαια η χρονική στιγμή που έγινε το ποιο πάνω γεγονός δεν βοηθούσε ώστε να μπορέσω να ρωτήσω περισσότερα πράγματα τον αναγνώστη του blog μου ώστε να με βοηθήσει να καταλάβω καλύτερα τι είναι για αυτόν τα νέα της Ζίτσας. Και μέσα από αυτό να δώσω περισσότερα πράγματα αν μπορώ.

Όση ώρα γράφω την δεύτερη παράγραφο του σημερινού άρθρου ανεβάζω ένα βίντεο με μια άποψη της Ζίτσας
Βασικά δεν είχα σκοπό να τη γράψω αλλά επειδή ο χρόνος που χρειάζεται να ανέβει ο βίντεο είναι μεγάλος έτσι τον αξιοποίησα γράφοντας.
Αρχίζει να αποκτά ιδιαίτερη σημασία για εμένα το γράψιμο τελικά γιατί μέσα από αυτό βγαίνουν πράγματα προς τα έξω που αλλιώς να χανόταν , ίσως τα αναμασούσα μέσα στο μυαλό μου ώσπου να τα ξεχνούσα .Τώρα όμως είναι αποτυπωμένα εδώ και μπορώ να τα μοιραστώ μαζί σας .Είναι ωραίο να μοιράζεσαι σκέψεις - απόψεις .
Το βίντεο επιτέλους ανέβηκε γιατί αν αργούσε και άλλο θα συνέχιζα να γράφω και ίσως ξεπερνούσα το όριο που αυτά που θα έγραφα θα ήταν ανούσια.

το βίντεο









Ζίτσα 12 Δεκεμβρίου 2006

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα Κώστα.
Μπορώ να πω πως είναι καλή η προσπάθεια να βγάλεις φωτογραφία απο το συγκεκριμένο σημείο αλλά κάποια ρύθμιση δεν έγινε σωστά στην μηχανή σου με αποτέλεσμα να έχει μια μικρή ''θολούρα '' (έτσι δείχνει στον υπολογιστή μου και στο σπίτι και στο ιντερνετ).Θα μπορούσες με την πρώτη ευκαιρία να την ξαναβγάλεις;

Οσο για το βίντεο; Είναι πολύ κακής ποιότητας. Σαν να βλέπεις την Ζίτσα απο δορυφόρο και με zoom στα 1000 πόδια. Kαι εδώ ξαναπροσπάθησε.
zitsas

Ζίτσα είπε...

den ksero gia ti tholoura pou les giorgo alla malon tha einai epiedi einai poles fotogafies enomenes gia na vgei h sigkekrimeni fotografia
kai ekei pou enonontai isos iparxei auti i tholoura .


oso gia to videaki einai ontos poli xalia i poiotita tou