Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2006

Απόψεις και νέα

Βλέποντας τον αριθμό των επισκεπτών του site να αυξάνετε καθημερινά νιώθω την ανάγκη να γράφω ποιο συχνά ,βέβαια δεν είναι και το πιο εύκολο για μένα αυτό και λόγο δουλείας και ότι δεν είναι και το καλύτερο πιστεύω να είσαι σε καθημερινή βάση στο internet .Από την άλλη όμως μιας και έχω φτιάξει το site και γίνεται αυτή η επικοινωνία με τον κόσμο πρέπει να γίνετε πιο συχνά για να είναι καλύτερη έτσι θα προσπαθήσω αν όχι σε καθημερινή βάση αρκετά ποιο συχνά να γίνετε ανανέωση στο site είτε με κείμενα είτε με φωτογραφίες……………εκ της διεύθυνσης.

Ας περάσουμε στα του χωριού ,σήμερα η μέρα είναι ηλιόλουστη αλλά το κρύο είναι ποιο πολύ από χτες. Εντύπωση μου έκανε όταν στις 7 η ώρα το πρωί ,σκοτάδι ακόμη έξω , είδα ένα μηχάνημα που ρίχνει αλάτι να περνά το κεντρικό δρόμου του χωριού αρκετά περίεργο για τα δεδομένα τα δικά μας .Δεν ξέρω τι άλλο να πω για αυτό το θέμα. Ένα άλλο περίεργο γεγονός συνέβη χτες το βράδυ ενώ καθόμουν στο café του Γιάννη και κοιτούσα έξω από το παράθυρο βλέπω μια αλεπού να έχει μπει στην αυλή, και τριγυρνούσε ,μέχρι να ξεπεράσω το αρχικό σάστισμα γιατί βασικά δεν πολύ πίστευα στα μάτια μου ,βγαίνω έξω αλλά είχε ήδη εξαφανιστεί, η κακομοίρα από την πείνα και το κρύο έφτασε μέχρι μέσα στο χωριό .

Η φωτογραφία που υπάρχει ποιο είναι παρά πολύ παλιά και δεν είναι και σε καλή ποιότητα ,είναι από το 1950 και δείχνει την τότε ομάδα του χωριού. δυστυχώς δεν γινόταν να φαίνετε καλύτερα. Sorry !!!!


Image Hosted by ImageShack.us

Δεν υπάρχουν σχόλια: