Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2006

Τα νέα του σαββατοκύριακου.

Χτες Δευτέρα δεν είχα και πολύ όρεξη για να γράψω έτσι άφησα για σήμερα τα νέα του σαββατοκύριακου.

Ας ξεκινήσουμε με την ομάδα η οποία δεν τα κατάφερε το Σάββατο το μεσημέρι και έχασε στο γήπεδο μας 0-1 .Σε έναν αγώνα που έγινε υπό βροχή και αρκετό κρύο. Βέβαια άναψαν λίγο τα αίματα κατά τη διάρκεια του αγώνα και μερικοί φίλαθλοι μας δεν είχαν και τη καλύτερη συμπεριφορά ,σε γενικές γραμμές έχουμε πολύ κακή φήμη μεταξύ των ομάδων για την ποιότητα των φιλάθλων μας ,και μπορώ να πω ότι δεν έχουν άδικο μερικές φορές .Δεν ξέρω τη ευχή να κάνω για αυτή την κατάσταση ,να πω να βάλουν μυαλό , να μην το ξανακάνουν , γενικά το ποδόσφαιρο σε κάνει άλλον άνθρωπο ,βλέπω πολλούς που κατά τη διάρκεια ενός αγώνα γίνονται πολύ διαφορετικοί από ότι είναι κανονικά. Πάντως είναι φαινόμενο της εποχής μας η εκτόνωση στα γήπεδα ,με κάθε τρόπο .
Πάμε παρακάτω .
Το Σάββατο το βράδυ είχαμε αποκριάτικο πάρτι στο café του Γιάννη το διοργάνωσε η Γ ΄ λυκείου με σκοπό να μαζέψει χρήματα για την πενθήμερη εκδρομή τους, αρκετός κόσμος πέρασε από εκεί και το πάρτι κράτησε μέχρι τις πρωινές ώρες ,γενικά είπαν όλοι ότι περάσανε καλά και σε άλλα τέτοια .
Το Σάββατο βράδυ στην Αθηνά αυτή τη φορά είχαμε τον ετήσιο χορό της αδελφότητας Ζιτσαίων , και εκεί αρκετός κόσμος παραβρέθηκε δεν ξέρω όμως περισσότερα στοιχεία
Η Κυριακή ήταν μια περίεργη μέρα από άποψη καιρού , το πρωί όταν ξυπνήσαμε υπήρχε χιόνι μας ξάφνιασε μπορώ να πω , δεν ήταν αρκετό βέβαια και το πήρε η δυνατή βροχή που έριχνε μέχρι το μεσημέρι όπου και σταμάτησε , μετά τη βροχή πυκνή ομίχλη κάλυψε το χωριό έμοιαζε Λονδίνο. Βλέποντας έτσι το χωριό με την ομίχλη βγήκα για φωτογράφηση η ομίχλη αλλάζει όλο το τοπίο δίνει ένα περίεργο τόνο στις φωτογραφίες και ποιο πολύ στις ασπρόμαυρες μπορώ να πω τις κάνει παραμυθένιες .
Ποιο κάτω παρουσιάζω 2 από τις προχτεσινές φωτογραφίες η μια είναι στον Αι΄ λια και δείχνει το μοναστήρι ( το τοπίο ήταν φανταστικό εκεί πάνω σαν σε ταινία ) και η άλλη είναι από την κεντρική πλατεία .



Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Ζίτσα - 28 Φεβρουάριου 2006

Δεν υπάρχουν σχόλια: