Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2006

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ! !

Σκεφτόμουν αρκετή ώρα τι χαρακτηρισμό να δώσω στους υπευθύνους για τα σημερινά γεγονότα. Τελικά κατέληξα σε αυτόν τον ήπιο χαρακτηρισμό, νομίζω .Κατ’ αρχήν να πω τι έγινε σήμερα.
Δευτέρα σήμερα και μετά από αρκετό καιρό θα ερχόταν ο αγροτικός ιατρός ,έτσι πάρα πολλοί συγχωριανοί μας πήγαν από νωρίς στο ιατρείο. Εκεί ο γιατρός τους ενημέρωσε ότι δεν μπορεί να τους εξετάσει σήμερα, λόγω του γεγονότος δεν υπήρχε πετρέλαιο για να θερμανθεί ο χώρος και ότι είναι η πολλοστή φορά που γίνεται αυτό το πράγμα και δεν πάει άλλο. Μετά από κάποιες αψιμαχίες με το γιατρό αποφάσισαν να πάνε όλοι μαζί και να κάνουν κατάληψη του δημαρχείου, καταλαβαίνετε δηλαδή σε τι σημείο φτάσανε, να πάνε δηλαδή οι ηλικιωμένοι να κάνουν κατάληψη στο δημαρχείο. Εκεί πέρα πάλι δεν βρήκαν και πολύ ανταπόκριση ,τους λέγανε ότι δεν είναι αυτοί υπεύθυνοι, αλλά το νοσοκομείο του Χατζηκώστα και στο τέλος κατέληξαν ο γιατρός να εξετάζει μέσα στο Κ.Ε.Π και οι υπόλοιποι να περιμένουν από έξω !!!! Αν είναι δυνατόν να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα σήμερα. Όσοι τράβηξαν αυτοί την ταλαιπωρία ήταν πάρα πολύ αγανακτισμένοι με όλους τους υπεύθυνους .Κάποιοι σκέφτονταν να καλέσουν τα κανάλια από τα Γιάννενα.
Θα σταματήσω εδώ την αναφορά των γεγονότων, γιατί όσο συνεχίζω νευριάζω περισσότερο και εγώ ο ίδιος με αυτά που έγιναν. Δεν ξέρω ποιοι είναι ακριβώς υπεύθυνοι για την κατάσταση, αλλά πρέπει να δοθεί μια λύση. Δεν είναι δυνατόν να τραβάει τέτοια ταλαιπωρία ο κόσμος στις μέρες μας, είναι κρίμα.
Αυτά είναι τα σημερινά νέα από το χωριό μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: